O nama

Sa željom da svoje znanje, iskustvo i ljubav prema kozmetici podelimo sa Vama 2002. god je otvoren salon Harmony.

Osnivači salona Maja Ivančić, Viši estetičar kozmetičar, se uspešno svojim poslom bavi od 1995. god, njen suprug Stevan Radivojević je jedan od začetnika tehnike izgradnje noktiju sa više od 20 godina u struci. Oko sebe su okupili izvanredan tim koji može da se pohvali stručnošću jer ga čine školovani kozmetičari, viši estetičari kozmetičari i vrhunski nail dizajneri.

Svoju uspešnu karijeru salon Harmony 2010. godinu nastavlja kao Harmony Crystal d.o.o., proširuje svoju delatnost i postaje ekskluzivni distributer američkog brenda Crystal Nails, a 2014. i francuskog brenda za negu lica i tela Algologie.

Od prvog dana se trudimo da budemo stručni, profesionalni, da nudimo kvalitet kao i da se permanentno usavršavamo. Kako bi smo Vam pružili kvalitetnu uslugu sarađujemo sa najboljim brendovima na našem tržištu. Pratimo trendove, uvodimo inovacije, ali ne po cenu odricanja od tradicionalnog.

Potreba za negom lica i tela je stara koliko i čovečanstvo. Voditi brigu o sebi znači biti lepši, osećati se bolje, zadovoljnije, sigurnije, jednom rečju osećati se dobro u svojoj koži.

Brigu o sebi poverite nama, a mi ćemo znanjem i iskustvom opravdati Vaše poverenje.

Back to Top