Zaposleni

 

 

Ana Stojković se nail dizajnom bavi šest godina. Od 2015-te je Internacionalni master edukator  za brend Crystal Nails i učesnik velikog broja domaćih i internacionalnih takmičenja  na kojima je osvajala brojne medalje (I mesto je osvajala šest puta, II mesto tri puta i III mesto jednom).
2014. godine je proglašena najboljim majstorom Srbije iz oblasti nail dizajna.
Zbog poznavanja ekstremnih formi  i svih tehnika nail art (aquarell, one move, 3D gel, 3D silk..) Ana može svaku vašu želju da pretvori u stvarnost!
Završila je medicinsku školu  Danilo Dimitrijević, opšteg smera u Jagodini.
 
 
 
 
 
 
 
 
Anita Batica je završila Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, smer estetičar – kozmetičar. Svoje prve profesionalne korake je napravila u Harmony Crystal Beauty centru 2009. godine, u kome je zaposlena i danas.
Za brend Crystal Nails je edukator od 2013. godine. S obzirom na njenu ljubav prema nail dizajnu pohađala je brojne seminare u zemlji i instranstvu u organizaciji Crystal Nails-a.
Osim izgradnje noktiju radi i depilaciju (topla, hladna).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ivana Đukić je završila Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, smer estetičar - kozmetičar. Ima pet godina iskustva u struci.Svoje znanje je dopunjavala pohađajući seminare za Derma Pen i hemijske pilinge.
Ostvarila je uspešnu saradnju sa nemačkom kućom Reviderm kao i francuskim brendom Algologie, čiji je bila edukator. Imala je priliku da svoje znanje i iskustvo podeli pišući tekstove za stručne časopise. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mersiha Ahmetović je završila srednju medicinsku školu Nadežda Petrović , smer kozmetičar. Kroz školovanje imala je priliku da savlada i tretmane lica i masaže ali se kroz četiri godine iskustva  u kozmetičkim salonima opredlila za oblast pedikira, manikira i depilacije.
Završila je obuku za nokte (klasičan manikir, tehnika izlivanja i ojačavanja, gellac) u Crystal Nails centru 2012. godine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maja Ivančić se kozmetikom  bavi 21 godinu. Završila je Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, smer estetičar – kozmetičar.
2002 godine otvara kozmetički salon Harmony, a 2010. godineje osnovala firmuHarmony Crystal d.o.o. koja je distributer za američki brend Crystal Nails, jednog od vodećih proizvođača materijala za nokte. 2011. godine salon se pripaja Harmony Crystal-u i nastavlja da radi pod tim imenom.
Zbog interesovanja i talenta za nail dizajn 2011. godine je postala prvi Crystal Nails  Master edukator u Srbiji, a ubrzo i nacionalni Master edukator. 2012. godine na internacionalnom takmičenju Magic&Nails održanom u Beogradu, osvojila je prvo mesto. Imala je priliku da prisustvuje seminarima i da radi sa priznatim kozmetičkim kućama, a dve godine je bila trener - edukator za francuski kozmetički brend Algologie.  Zbog svoje stručnosti ostvarila je saradnju i pisala za novine na temu kozmetike i nege lica  u vidu članaka i saveta. Uspeh u poslu između ostalog vezuje i za praćenje trendova i smatra da se lepota žene ogleda pre svega u njenim očima. Japansko iscrtavanje obrva kao i nadogradnja trepavica su se prirodno nametnule kao sledeća oblast interesovanja. Japansko iscrtavanje obrva završila je na „Branko Babić Microblading academy“, a nadogradnju trepavica (3D i 4D tehnika) pri brendu Lux Lush u njihovom centru u Budimpešti gde je došla do krajneg nivoa u sticanju znanja i postala edukator.
Iako poseduje široko znanje iz oblasti nege lica i tela Maja se opredelila za manuelne i aparaturne tretmane lica po kojima je Harmony Crystal beauty centar godinama unazad poznat.
 
 
 
 
Stevan Radivojević se smatra pionirom „nail design“-a u našoj zemlji. Početkom devedesetih je završio svoju prvu obuku i od tada se bavi ovim poslom. Tokom dugogodišnjeg staža svoje znanje je usavršavao pohađajući razne seminare, kako kod nas tako i u inostranstvu.
U centru Harmony Crystal je od njegovog osnivanja. Stevan radi tehnike produžavanja nokatne ploče tipsama kao i izlivanje i ojačavanje noktiju u gel tehnici.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to Top