Nega lica

Lepota, kao i zdravlje, nije jednom zauvek stečeno već prolazi ako ne ulažemo preko potrebne napore da se sačuva. Lice je izloženo raznim spoljašnjim i unutrašnjim štetnim uticajima protiv kojih se borimo negovanjem. Međutim, lice je najizloženije tuđim pogledima. Zato nega kože lica u današnje vreme nije stvar prestiža, već potrebe za negovanom i lepom kožom.

KLASIČAN TRETMAN

Klasičan tretman je higijenski tretman koji oslobađa kožu od nečistoća, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija,
mitisera i drugih sličnih promena. Pravilnim izborom preparata, kako za sam tok tretmana, tako i za produženu-kućnu negu, kozmetičar brine o tome da Vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže.

Klasični tretmani od 2100.00 do 3000.00 rsd

BIOLOŠKI TRETMANI

Tretmani koji obezbeđuju koži regeneraciju, hidrataciju, oksigenaciju i lifting efekat. Biološki tretmani se rade francuskom kozmetikom Algologie na bazi algi, halofitnih biljaka i morske vode. Zahvaljujući visokom stepenu njihovih biološki aktivnih supstanci - oligoelemenata, minerala, vitamina i aminokiselina, pospešuje se mikrocirkulacija i deluje protiv slobodnih radikala. U zavisnosti od tipa i stanja kože, kao i specifičnih vremenskih uslova i godišnjeg doba bira se odgovarajući tretman. Biološki tretman je praćen prijatnom masažom i preporučuje se jedan do dva tretmana mesečno.

Biološki tretmani od 2200.00 do 4500.00 rsd

RTL RADIOTALASNI LIFTING

Neinvazivni tretman kojim se postiže revitalizacija i zatezanje kože na veoma komforan način. Pomoću radiotalasa energija se doprema u tkivo i pospešuje stvaranje i obnavljanje kolagenih vlakana, usled čega se poboljšava tekstura i tonus kože. Odličan tretman za atoničnu, opuštenu kožu. Tretmani se rade u seriji. Nakon serije tretmana predlaže se jedan do dva tretmana godišnje radi održavanja dobre teksture kože.

RTL 3500.00 rsd

MEZOTERAPIJA

Najsavremenija medicinska metoda podmlađivanja kože! Tretmanima mezoterapije postiže se rejuvenacija i rehidratacija kože, poboljšava elastičnost, smanjuju bore, hiperpigmentacije i ožiljci, redukuje lučenje sebuma i sprečava stvaranje akni.

* Mezoterapija bez igle
Mezoterapija sa “površinskim” dejstvom, za kožu sa blagom problematikom. Omogućava transdermalnu isporuku aktivnih sastojaka do dubljih slojeva kože.

* Derma pen
Derma pen se svrstava u sam vrh antiage metoda 21. veka. Stimulacijom kože mikroubodima i farmakološkim dejstvom odgovarajućih koktela nezamenljiv je u borbi protiv bora, kao i u smanjenju proširenih pora, hiperpigmentacija, ožiljaka od akni i strija.

Mezoterapija od 3700.00 do 7500.00 rsd

MIKRODERMOABRAZIJA

* Sa kristalima
* Dijamantska

Tretman kojim se kontrolisano odstranjuje orožali sloj kože (stratum corneum), sa ciljem da se uklone izumrle ćelije i redukuju neželjene promene na koži.
Mikrodermoabrazija oslobađa pore od nečistoća i omogućava bržu i bolju ishranu ćelija. Ovim tretmanom se održava mladalački i svež izgled kože.

Mikrodermoabrazija 3000.00 rsd

FITOPILING

Neabrazivni, biološki aktivni piling koji pojačava snabdevanje ćelija kože kiseonikom, pospešuje regeneraciju oštećene kože, ožiljaka i zadebljanja, stimuliše imunitet i obnavlja zaštitnu funkciju kože. Primenjuje se kod hiperkeratoza, masne kože sa proširenim porama, aknozne kože , ožiljaka od akni i neravne teksture kože.

Fitopiling 3000.00 rsd

OKSIGENO TERAPIJA

Kiseonik je tretman koji zateže i osvežava, stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat veće kompaktnosti i živosti. Smanjuje iritacije, deluje na strije i ožiljke, poboljšava balans kože i hidriranost, otvara pore i odlično deluje protiv upala i bakterija. Izuzetno pozitivno dejstvo ima na senilno atrofičnu kožu, fotoostarelu kožu, aknoznu i kožu pušača. Efekat kiseonik terapije se dopunjuje vakum masažom i mezoterapijom uz pomoć koje se ubacuju različiti kokteli u zavisnosti od stanja i tipa kože, a sve u cilju njenog novog, podmlađenog, zdravijeg i lepšeg izgleda. Tretman je neinvazivan i nema sporednih efekata.

Može se raditi pojedinačno, a za postizanje boljih rezultata u seriji.
Dozvolite Vašoj koži da prodiše i zablista!

Cena 4000.00 rsd

Back to Top