Nega ruku

Naš centar Vam nudi usluge svih tehnika izgradnje noktiju. Ukoliko želite da produžite vaše nokte možete izabrati tretman izlivanja. Ukoliko želite da ojačate nokte to ćemo učiniti najkvalitetnijim proizvodama kako na našem tako i na svetskom tržištu. Možete izabrati sistem trajnog lakiranja kako bi ste noktu sačuvali prirodan izgled, elastičnost i debljinu. Gel lak je brza tehnika koja je zamena klasičnom lakiranju. Dakle kao lak koji traje tri nedelje. Firma CRYSTAL NAILS je vodeći svetski brend kada govorimo o preparatima za negu i izgradnju noktiju. Različite vrste gelova našim nail dizajnerima olakšavaju posao i omogućavaju da naprave najbolji izbor preparata u zavisnosti od kvaliteta prirodnih noktiju. CRYSTAL NAILS osnovni gelovi su bezkiselinski naravno dermatološki ispitani tako da vodimo računa i o vašem zdravlju. CRYSTAL NAILS prati trendove i uvek u svom asortimanu ima najaktuelnije boje, naš centar poseduje preko 300 nijansi gelova u boji i preko 100 nijansi Gel lakova.

Ukoliko se ne pronalazite u modernim tehnikama izgradnje noktiju, uvek se možete opredeliti za tradicionalan način sređivanja nokatne ploče - manikir. Japanski manikir je drevna tehnika prirodne nege noktiju koja je korišćena na japanskim dvorovima.

To je jedina metoda koja oporavlja nokte nakon skidanja nadogradnje, ili jednostavno oporavlja prirodno slabe i lomljive nokte.
Kombinacija je drevne istočnjačke tradicije i savremenih metoda, predstavlja pravi ritual nege u kojem se primenjuju prirodni preparati, koji sadrže ekstrakte bambusa, morske trave, crvenog čaja, pčelinji vosak, ekstrakt krastavca, biserni prah i esencijalna ulja. Sve ove supstance omogućuju preparatima koji se koriste u tretmanu da ojačaju nokat, obezbede mu lep izgled, zaštitu i sjaj koji se zadržava i do dve nedelje.

Tretman možete upotpuniti parafinskim pakovanjem ruku kako bi pored negovanih noktiju imali i lepe i negovane ruke. Tretman uključuje piling kože ruku i masažu hranljivim preparatima. Nakon uklanjanja izumrlih ćelija kože, poboljšanja cirkulacije i nanošenja hranljivog krema ruke su stavljaju u prijatno topao parafin nakon čega se ruke pakuju u kesice i frotirske rukavice. Okluzivan film koji stvara parafin i toplota koju odaje ubrzava cirkulaciju i podstiče rehidriranje kože tako što voda iz dubljih dolazi do površinskih slojeva i nadoknađuje gubitak. Hranljive supstance iz preparata dublje prodiru i hrane kožu. Sve ovo ima za efekat glatku i meku kožu ruku. Izuzetno povoljno deluje na poboljšanje periferne cirkulacije, naročito prija osobama koje imaju problema sa zglobovima ruku, a praksa je pokazala da pozitivno deluje i na hiper pigmentaciju u vidu pega i fleka na šakama.

Ponosni smo činjenicom da se u našem timu nalaze 3 CN edukatora (šampion balkanskog takmičenja 2012., najbolji majstor Srbije 2014. i osvajač više od 7 medalja na različitim nail takmičenjima u Srbiji i inostranstvu).

Cenovnik

Nadogradnja 2400.00 rsd

Izlivanje 2400.00 rsd

Ojačavanje 2000.00 rsd

Sjaj od 900.00 do 1200.00 rsd

Gel lak 1350.00 rsd

One step 1100.00 rsd

Ukrašavanje od 50.00 rsd po noktu

Nail art od 100.00 do 1000.00 rsd

Parafinsko pakovanje ruku 500.00 rsd

Manikir 900.00 rsd

Japanski manikir 1100.00 rsd

Back to Top